Εκτύπωση

Πυροβολισμοί στο Φάληρο

on .

rsz dias

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν λίγο πριν τις 12 στο Παλαιό Φάληρο, την ώρα που αστυνομικοί προσπαθούσαν να ελέγξουν επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen..

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρία άτομα τα οποία επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο Volkswagen με πινακίδες Θεσσαλονίκης πυροβόλησαν αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό να πυροβολήσαν στον αέρα οι αστυνομικοί για εκφοβισμό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπάρχουν τραυματίες αστυνομικοί ή πολίτες.

Πριν από λίγη ώρα η Άμεση Δράση έλαβε κλήση για πιθανή διάρρηξη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Για τον έλεγχο της πληροφορίας κινητοποιήθηκαν αμέσως μοτοσυκλετιστές της ομάδας Δίας. Μόλις έφτασαν έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά είδαν να απομακρύνεται από την πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου ένα αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Οι αστυνομικοί της ομάδας Δίας ακολούθησαν το ύποπτο ΙΧ και το σταμάτησαν για έλεγχο στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου.

Το ύποπτο όχημα ακινητοποιήθηκε με το σήμα των μοτοσυκλετιστών. Οταν όμως οι αστυνομικοί επιχείρησαν να το προσεγγίσουν ο οδηγός του Volkswagen έκανε όπισθεν και προσπάθησε να εμβολίσει τους μοτοσυκλετιστές. Την στιγμή εκείνη ακούστηκε πυροβολισμός ή πυροβολισμοί, χωρίς επί του παρόντος να είναι ξεκάθαρο αν πυροβόλησαν οι ύποπτοι ή κάποιος από τους αστυνομικούς στον αέρα προκειμένου να σταματήσει την προσπάθεια του οδηγού του Volkswagen να χτυπήσει τα μέλη της ομάδας Δίας

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην περιοχή για τον εντοπισμό των υπόπτων.